George Colang – Când iubim cu adevărat? Minciuni, săgeți, aporii

Autorul se concentrează asupra dificultăților care apar într-o relație și oferă soluții filosofice pentru a depăși aceste probleme. Cartea abordează subiecte precum cauzele conflictelor în relații, modalitățile prin care acestea pot fi depășite și sugestii pentru construirea unei relații sănătoase, bazată pe dragoste și încredere.

Prin îmbinarea teoriei filosofice cu exemple practice, George Colang încurajează cititorii să reflecteze la propriile lor relații și la modul în care acestea pot fi îmbunătățite. Cartea este disponibilă pe site-ul editurii Cuantic, în rețeaua Cărturești, audiobook pe Voxa, Audiotribe, Librarium, pe emag.ro, librex.ro, libris.ro, librarie.net, elefant.ro, Librăria Mihai Eminescu București, Tabac X-Press, rețeaua Centrului de librării București și Librăria Bookstory Cluj. De asemenea, partener media al cărții este Revista Avantaje.

Această carte este recomandată oricui dorește să înțeleagă mai bine dinamica relațiilor și să își îmbunătățească propriile relații de iubire. Cu o abordare obiectivă și conținut seducător, “Când iubim cu adevărat” este o lectură valoroasă pentru toți cei interesați să dezvolte o relație sănătoasă și durabilă.

George Colang este un filosof și cercetător universitar recunoscut pentru activitatea sa în domeniile eticii aplicate, hermeneuticii și fenomenologiei. Lucrările sale explorează subiecte diverse, cum ar fi etica în afaceri, existențialismul și filosofia iubirii, fiind apreciate atât de specialiști, cât și de publicul larg. Colang este considerat un expert în sfera axiologiei și a publicat mai multe cărți inovatoare care abordează subiecte de interes actual și relevante pentru societatea contemporană. În calitate de lector universitar și cercetător prolific, Colang și-a consolidat reputația în domeniul filosofiei și și-a adus o contribuție importantă la dezvoltarea eticii și hermeneuticii contemporane.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *